здравейте, имам проблем с колата. днес реших да си пускам кабели за осилвател и след сички тези деиствия накрая видях, че дисплея в километража на колата неработи, мерих сички бушони който намерих но не се оправя, стои си черен и не иска да проработи.колеги помагайте как да го оправя това.
Известие
Collapse
No announcement yet.
пробрел при 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениетази крушка не е ли за осветлението на целия километраж,а не за самото дисплейче.мене не ми работи дисплейчето иначе си имам осветление пробвах го.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеДисплея си има отделна крушка само за него.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениездравейте, имам проблем с колата. днес реших да си пускам кабели за осилвател и след сички тези деиствия накрая видях, че дисплея в километража на колата неработи, мерих сички бушони който намерих но не се оправя, стои си черен и не иска да проработи.колеги помагайте как да го оправя това.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
мерси колеги.отворих километража и наистина е изгоряла едната крушка.но се появи друг пробелм.след като го разглобих и оставих отворен защото неможах да намеря такава крушка, светнаха двата индикатора за аирбеците незнаино защо а нищо не съм пипал. някакви идеи от какво може да се е получило това и как да се оправи.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщениецвета може ли да се смени .. ? или е нормална крушка и има фолио?Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениемерси колеги.отворих километража и наистина е изгоряла едната крушка.но се появи друг пробелм.след като го разглобих и оставих отворен защото неможах да намеря такава крушка, светнаха двата индикатора за аирбеците незнаино защо а нищо не съм пипал. някакви идеи от какво може да се е получило това и как да се оправи.Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
Alfa 159 2.4 jtdm
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениедам и аз направих нещо подобно, но самоче пробвах коя крушка е изгоряла.ще трябва да ходя да ми изчистят натрупалите се грешки.мерси много колеги за оказаната помощ.а каде мога да закарам колата да ми я изчистят във стара загора или в бургас.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
Comment