Известие

Collapse
No announcement yet.

пробрел при 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пробрел при 156

здравейте, имам проблем с колата. днес реших да си пускам кабели за осилвател и след сички тези деиствия накрая видях, че дисплея в километража на колата неработи, мерих сички бушони който намерих но не се оправя, стои си черен и не иска да проработи.колеги помагайте как да го оправя това.
    Last edited by pave; d.m.y г., 15:09.

Смени му крушката. Има 4-5 крушки и ако си бутнал някоя може да е спряла да работи и да ти изгасне. Моят беше станал по същия начин.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

колега ако искаш имам километраж от 2 0 на мн разумна цена

Comment

дали трябва да се сменя целия километраж или може да се търси другаде проблема. а иначе и мойта е 2.0 драсни л.с с цената.

Comment

Пробвай с крушката първо. 50 ст. е една крушка, а километража се маха супер лесно.

Comment

тази крушка не е ли за осветлението на целия километраж,а не за самото дисплейче.мене не ми работи дисплейчето иначе си имам осветление пробвах го.

Comment

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
              тази крушка не е ли за осветлението на целия километраж,а не за самото дисплейче.мене не ми работи дисплейчето иначе си имам осветление пробвах го.
              Дисплея си има отделна крушка само за него.
              Alfa Romeo 1.8 TS `98
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                Дисплея си има отделна крушка само за него.
                като не работи тази крушка, не работи и дисплея.

Comment

здравейте, имам проблем с колата. днес реших да си пускам кабели за осилвател и след сички тези деиствия накрая видях, че дисплея в километража на колата неработи, мерих сички бушони който намерих но не се оправя, стои си черен и не иска да проработи.колеги помагайте как да го оправя това.
                  Хм много странно откъде си пускал кабелите за да бутнеш крушката иначе се сменя не е сложно
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

мерси колеги.отворих километража и наистина е изгоряла едната крушка.но се появи друг пробелм.след като го разглобих и оставих отворен защото неможах да намеря такава крушка, светнаха двата индикатора за аирбеците незнаино защо а нищо не съм пипал. някакви идеи от какво може да се е получило това и как да се оправи.

Comment

сети ли се да откачиш акумулатора,нищо сериозно просто ще идеш да ти изчистят грешките да диагностик
                      159 1.9 jtd TI
                      156 1.8 ts 99g ex

Comment

Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
                        цвета може ли да се смени .. ? или е нормална крушка и има фолио?
                        Има фолио. Не знам ако се разглоби дали не може да се смени фолиото.

Comment

мерси колеги.отворих километража и наистина е изгоряла едната крушка.но се появи друг пробелм.след като го разглобих и оставих отворен защото неможах да намеря такава крушка, светнаха двата индикатора за аирбеците незнаино защо а нищо не съм пипал. някакви идеи от какво може да се е получило това и как да се оправи.
                          Ако си дал на контакт и ти е била откачена буксата на километража регистрира грешка централата на Аирбега ,аз така се прецаках точно като сменях въпросната крушка, беше топло дадох на контакт за да си отворя прозорците и хоп светна индикацията на бега.Оправя се с диагностична апаратура, може и с VIZA.
                          Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
                          Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

дам и аз направих нещо подобно, но самоче пробвах коя крушка е изгоряла.ще трябва да ходя да ми изчистят натрупалите се грешки.мерси много колеги за оказаната помощ.а каде мога да закарам колата да ми я изчистят във стара загора или в бургас.

Comment

дам и аз направих нещо подобно, но самоче пробвах коя крушка е изгоряла.ще трябва да ходя да ми изчистят натрупалите се грешки.мерси много колеги за оказаната помощ.а каде мога да закарам колата да ми я изчистят във стара загора или в бургас.
                              Уелкъм то дъ клуб... и аз така се наиграх и още не съм изчистил грешките...
                              Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Working...
                              X